Haluan Karva-Kaveriksi

Etsitkö yhteistä harrastusta lemmikkisi/eläimesi kanssa?

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä?

Haluatko ilahduttaa lemmikkisi kanssa muita ihmisiä?

Siinä tapauksessa tulethan mukaan Karva-Kaverien toimintaan!
Ota yhteys salo@suomenkarvakaverit.fi

Karva-Kavereilla ei ole ikä, rotu, koko tai muitakaan vaatimuksia, sosiaalinen luonne ja halu ilahduttaa muita riittää! <3

Päästäkseen toimintaan mukaan eläimen ohjaaja suorittaa luennon sekä eläin testiosion. Soveltuvuustestin hinta on 50€ ja se sisältää yhden eläimen testauksen, ensimmäisen vuoden (kuluva kalenterivuosi) jäsenmaksun, toimintapassin, eläimen liivin / nauhan ja vakuutuksen. Seuraavista saman talouden eläimistä maksu on 15€ per eläin. Eläimen soveltuvuustestissä testataan perusasioita Karva-Kaveritoimintaan liittyen, kuten sitä miten eläin antaa käsitellä itseään, miten se suhtautuu vieraisiin ihmisiin ja erilaisiin tilanteisiin. Testiin ovat tervetulleita kaikki eläimet lajiin, rotuun, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Kuitti maksetusta testimaksusta on esitettävä viimeistään testissä ilmoittautumisen yhteydessä, maksua ei palauteta vaikkei eläin läpäisisi testiä. Koirilla pitää lisäksi olla mukana rokotustodistus. Testin suorittamisesta saa todistuksen ja eläin saa oikeuden käyttää yhdistyksen liivejä. Hyväksytysti suoritetun testin jälkeen jäsenelle ilmoitetaan alueen keikat ja hänet lisätään oman alueensa Facebook ryhmään.

Edellytyksenä toimintaamme mukaan pääsemisellä on se, että karvakko sitoutuu keikkailemaan vähintään kerran kuukaudessa.

TERVETULOA MUKAAN!